Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avia01/fly.events/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avia01/fly.events/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avia01/fly.events/www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
{:sq}Boeing planifikon të përqëndrohet në kohë version i NMA aeroplan - Частные перелеты на мероприятия

{:sq}Boeing planifikon të përqëndrohet në kohë version i NMA aeroplan

{:sq}

Amerikane prodhuesit e aeroplanëve Boeing planifikon të fillojë prodhimin e një zgjatur version i perspektivë rrafshin e mesme segment të NMA (të reja midsize aeroplan). Siç është raportuar nga të Aviacionit në Javë, në momentin prodhues është i afrohet lansimin formal të programit ajror, ofrimin e parë e cila është planifikuar për në vitin 2025, Në kuadër të vazhdueshme Le Bourget shfaqje ajrore, Paris Air Show, Boeing ka ruajtur heshtjen mbi planet për të zhvilluar një të ri ajror, megjithatë, klientët e mundshëm dhe furnizuesit kanë treguar se punojnë në NMA vazhdon.

Airliner aktualisht duke u zhvilluar në dy versione — NMA-6X me një kapacitet prej 225 vende, si dhe NMA-7X, në gjendje të mbajnë deri në 275 udhëtarëve. Tradicionalisht, avionë prodhuesi ka nisur një program të ri me versionin bazë para se të fillojë prodhimin e zgjatur versionet. Deri kohët e fundit, pritej që në rastin e NMA Boeing do të shkojnë në të njëjtën mënyrë. Por në ndryshim të fokusohet drejt më shumë në kapacitetin e NMA-7X duhet të jetë e lidhur me fillimin e 17 qershorit, Evropiane prodhuesit e aeroplanëve Airbus programet A321XLR — aeroplan, ndërsa gamë më të madhe për të vetme-korridori ajror.

Leave a Reply

Your email address will not be published.