Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avia01/fly.events/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avia01/fly.events/www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/avia01/fly.events/www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Архивы {:sq}Paris Air Show - Частные перелеты на мероприятия

{:sq}Kush fitoi në shfaqje ajrore në Le Bourget

{:sq} Më 23 qershor në aeroportin e Le Bourget, afër Parisit përfunduar ndërkombëtare të aviacionit dhe hapësirës tregojnë Paris Air Show 2019. Në tradicionale për ngjarje të tilla është beteja e madhe e aeroplanit prodhuesit për urdhërat në këtë kohë ka fituar Evropian kompania Airbus. E saj konkurrent, e Boeing erdhi në ajër të tregojë […]

{:sq}Boeing planifikon të përqëndrohet në kohë version i NMA aeroplan

{:sq} Amerikane prodhuesit e aeroplanëve Boeing planifikon të fillojë prodhimin e një zgjatur version i perspektivë rrafshin e mesme segment të NMA (të reja midsize aeroplan). Siç është raportuar nga të Aviacionit në Javë, në momentin prodhues është i afrohet lansimin formal të programit ajror, ofrimin e parë e cila është planifikuar për në vitin […]

{:sq}Airbus do të ndihmojë në Ukrainë për të përgatitur helikopter për pilotë

{:sq} Airbus Helikopterë do të ndihmojë në Ukrainë për krijimin e një qendre të trajnimit për trajnimin e pilotëve të saj helikopterë. Ajo do të jetë krijuar në Kremenchug, ku këtë vit, Evropian, prodhuesi do të furnizimit me dy drita Н125 për Fluturim helikopteri i Akademisë në vend. Ata do të përdoret për trajnim për […]

{:sq}Ruse helikopterë do të kthehen në shfaqje ajrore në Le Bourget

{:sq} “Helikopterë të Rusisë” planet për të treguar në shfaqje ajrore Paris Air Show Le Bourget në qershor të këtij viti nga dy drita helikopter “Ansat”, tha sot kryetari i mbajtur Andrey Boginsky në HeliRussia. Helikopterë do të jenë të përfshirë në fluturim program dhe statike ekran. Një nga helikopterë do të jetë në ekran […]

{:sq}Airbus krijuar një platformë për të parashikuar i mirëmbajtjes së mjeteve ajrore

{:sq}Më shumë rreth autorit: Jens FLOTTAU Në Paris air show, Airbus paraqitur Skywise — shkallë projekt i dizajnuar për të përmirësuar efektivitetin e prodhuesit dhe kompanitë ajrore. Për të bërë atë që ofrohen përmes mënyrë më të qartë se ajo është tani, strukturimin e analizuar të dhënat, vëllimi i të cilave do të rritet. “Ne […]

{:sq}AFI KLM E&M ka prezantuar mjete për mirëmbajtje të parashikuar

{:sq} Në fund të fundit javën e ajrit tregojnë Paris Air Show 2017 Evropian ofrues i shërbimeve për mirëmbajtjen e Ajrit Francë Industritë dhe KLM Inxhinieri & Mirëmbajtja (AFI KLM E&M), degë e grupit Air France — KLM, ka dorëzuar mjetet për mirëmbajtjen parashikuese për të aeroplanëve dhe të motorëve. Përveç nënave transportuesit e këtyre […]

{:sq}Rezultatet e Le Bourget: fuqia e vogël urdhrave

{:sq} Në aeroportin Le Bourget, pranë Parisit përfundon ndërkombëtare të aviacionit dhe hapësirës sallon, Paris Air Show në vitin 2017. Megjithë mungesën e madhe të urdhrave, kostoja e të gjithë shitur aeroplanit shpërtheu një tetë-vjeçar rekord. Gjithsesi, shfaqja ishte shumë më interesante se sa pritej. Boeing dhe Airbus Fokus i emisionit ishte konfrontimi në mes […]

{:sq}IFK kanë bashkangjitur para gjashtë avionë, Bombardier CS300

{:sq} Ruse lizing kompanisë “Ilyushin Finans Ko.” (IFK) kanë nënshkruar një marrëveshje kornizë me një blank ajrore për kushtet themelore të dhënies me atë me qira e gjashtë të ngushta trupit të aeroplanit, Bombardier CS300, sipas IFC me të vazhdueshme Le Bourget sallon Paris Air Show në vitin 2017. Një firmë e kontratës është planifikuar […]

{:sq}Kryesore të kontratave të Le Bourget. Katër ditë

{:sq} Për ditën e katërt të ajrit tregojnë në Le Bourget të fortë kontratat me konsumatorë kanë qenë të nënshkruara vetëm prodhuesi Amerikan Boeing, e cila ka shitur 140 të reja të vetme-korridori ajror familja e Boeing 737MAX. Para-porosi janë të vendosur për të ngushta të trupit dhe të gjerë të trupit të aeroplanit si […]

{:sq}Airbus aeroplanë do të marrin fluturim recorders e brezit të ri

{:sq} Evropian prodhuesi Airbus është për zhvillimin e saj të avionit të fluturimit recorders e brezit të ri. Programi ofron dy pajisje: një prej tyre është krijuar për të ngushta trupin e aeroplanit të A320 të familjes, i dyti për gjerë të trupit modele dhe A321LR. Pajisja do të plotësojë kërkesat e Agjencisë Evropiane të […]